CNC/manuel-drejning

Vi klarer en bred vifte af opgaver inden for CNC – altid med udgangspunkt i kundernes behov.

ETM ApS

Vi tilbyder CNC/manuel-drejning

Vi udfører CNC-drejning af alle emnetyper og kan således være behjælpelige med alt fra stål til aluminium og plast.

Vi håndterer serier i forskellige størrelser op til Ø750 X 3000 mm. samt manuel bearbejdning af emner op til størrelsen Ø1200 X 8000 mm.​ og Ø2500 X 6000 mm.

Stor knowhow

Med vores fleksible og velholdte CNC-drejemaskiner kan vi sørge for en løsning, som matcher jeres krav til det færdige slutresultat. Inden opgaven tager vi en grundig snak med jer, så vi får afdækket jeres behov.

Vi har flere års erfaring og kan derfor tilbyde professionel rådgivning i alle henseender. Kontakt os gerne tidligt i overvejelsesfasen, så I får fuldt udbytte af vores knowhow

Til aftalt tid

Hos ETM har vi stort fokus på dialogen med vores kunder, da den er et vigtigt udgangspunkt for et loyalt og tillidsfuldt samarbejde. Derfor kan I altid kontakte os, hvis I undervejs ønsker at drøfte eventuelle ændringer, eller hvis I på anden måde ønsker vejledning.

Vi er fleksible og leverer altid til aftalt tid. Står I over for en akutopgave, gør vi vores bedste for at løse den hurtigst muligt. Vi er klar over, hvor stor en betydning det kan have for virksomheden, at et givent emne er færdigt til tiden.

Kontakt os på telefon (+45) 98 17 40 99 for at høre mere.

​Indhent tilbud

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud: